Gem de afine

de ianculubita in Dulceata / Gem, 8 Iul 2013 | 8307 vizualizari

 

Daca tot am luat afine pentru tarta,am facut si un gem

 

INGREDIENTE

  • 1kg afine
  • 1kg zahar
  • 1/2lamaie
  • 1anason stelat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de afine:

Afinele spalate,le punem intr-un vas,le pasam dar nu de tot cu blenderul vertical,le punem la foc iute impreuna cu zahar si anason adunand spuma ce se formeaza iar dupa 30min adaugam zeama de lamaie si punem gemul fierbinte in borcane,lasam borcanele cu capacul in jos 15-20min apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice alte arome dupa placul vostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ianculubita 1

09.07.2013, 08:40

T I M E A 1

14.07.2013, 14:35

Intrebare: nu se simt samburii? Am si eu acum si ma gandeam sa fac gem dar de obicei nu imi place sa simt samburii intre dinti .

ianculubita 1

14.07.2013, 18:18

Draga mea Timea,dupa cum am spus si in reteta,am dat la blender afinele si nu se simte nimic;si eu tot din cauza samburilor procedez asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de afine