Gaspacho manchego provine din provincia Castilla La Mancha este o mancare traditional pt ei dar se poate face in ori care provincie a Spaniei fiecare parte si provincie o fac dupa gustul si ingeredientele lor
Se spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai mari. Lasam se se caleasca toate la un loc, dupa care adaugam rosiile, care le facem cu putin zahar pentru a-i lua din acreala si acid. Le lasam toate timp de 5 minute sa se amestece cu ardeiul si usturoiul, dupa care punem putina sare. Amestecam din nou si punem aproximativ 6 cani de apa. Llasam sa fiarba timp de 15 minute, dupa care dam focul mai incet pentru a putea pune turta de paine.
Iintre timp ne pregatim patrunjelul impreuna cu 3 dinti de usturoi. Le amestecam toate la un loc pentru a iesi o salsa de usturoi si patrunjel. Adaugam salsa peste turta si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam cubuletul de carne de knorr si amestecam pana se topeste.
Stingem focul si servim. Pofta buna