Pui cu mazare pe pat de cartofi

de roxanamiti in Pui, 11 Feb 2011 | 4110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. piept de pui,
  • 400 g. mazare congelata,
  • 1 ceapa mare,
  • 3 linguri bulion,
  • 4 cartofi,
  • 1 lingura delicat gust de gaina,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 pahar apa,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mazare pe pat de cartofi:

  •  * pieptul de pui il taiem cuburi ( sau cum doriti)si il punem la calit in ulei timp de 5 minute, apoi adaugam ceapa tocata marunt si mai lasam inca 5 minute,
  •  * punem bulionul, paharul cu apa, lingura de delicat, acoperim si lasam la foc mic timp de 20 minute,
  •  * cartofii ii punem la fiert cu tot cu coaja timp de 20 minute,
  •  * trecute cele 20 de minute scoatem cartofii din apa; adaugam mazarea probam de sare si mai lasam inca 10 minute,
  •  *cartofii ii curatam de coaja si ii taiem felii,
  •  * punem in fundul farfuriei cartofii si deasupara mazare si la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mazare pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu legume mexicane