Gazpacho

de nilgun in Supe, 24 Iul 2013 | 5240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • paine 2 bucati
  • jumatate ceasca ulei de masline
  • otet- cat sa umezim painea
  • sare, piper
  • o cescuta apa
  • morcovi pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Rosiile le-am spalat , le-am curatat de pielita si le-am taiat bucati mai mari. Ardeiul l-am spalat. i-am scos mijlocul, si am taiat bucatele potrivite. Ceapa am curatat-o si am taiat-o bucati. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute. 

Am inmuiat painea in otet. 

Toate ingredientele le-am pus intr-un vas si le-am blenduit.Am turnat si uleiul de masline si am amestecat in continuare. Pentru ca mi se parea prea groasa, am pus o cescuta de apa si am mai bledui, am asezonat cu sare si piper si am dat la rece. Cand am servit, am curatat un morcov si l-am taiat fasii pentru ornat. Daca tot e totul crud, am zis sa folosesc si morcovelul.

Pofta buna!!! 

 

TIPS-URI

1

ideal e sa se manance dupa ce a stat cateva ore la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Geanina87 1

24.07.2013, 23:19

Black_cat 1

25.07.2013, 12:32

Retete a ok, dar ii lipseste un ingredient fundamental: castravetele, doar asa e completa

nilgun 1

25.07.2013, 18:11

stiu stiu...dar nu am avut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei de casa