Garnitura de varza cu fasole

de xana in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2017 | 2730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 frunze mari de varza kale(sau orice alt soi fara capatana)
  • 250 gr fasole fiarta
  • 4 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de varza cu fasole:

Frunzele de varza spalate se ruleaza, apoi se taie in fasii subtiri si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se lasa la fiert, pana pana se inmoaie.

Intr-o oala punem uleiul de masline si cateii de usturoi taiati in rondele subtiri. Lasam la calit cateva secunde, fara ca usturoiul sa prinda culoare, apoi adaugam varza scursa si fasolea. Amestecam de cateva ori  si luam de pe foc.

 Merge de minune alaturi de o friptura sau peste la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de varza cu fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza rosie in stil nemtesc