Garnitura de cartofi frantuzesti

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2010 | 27190 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

24.08.2010, 20:24

diana_k 1

24.08.2010, 20:47

mmm...ce binea arata ..Sidy mi-ai facut pofta

Teo 1

24.08.2010, 22:06

de cate ori m-am gandit la cartofi frantuzesti... uite, ca le-a venit randul !

Sylvia 1

24.08.2010, 22:11

Vai ce bine arata

jolygina 1

24.08.2010, 22:28

am salvat reteta sunt foarte apetisanti in poza imi e o pofta mmm

silvi0ara 1

25.08.2010, 11:53

Ce bine arata.Nu am mai facut de mult.Multam de idee.

Dana Cristea - pusikmea 1

25.08.2010, 12:17

rivka 1

25.08.2010, 20:23

ce buni sunt! eu pun si putin lapte ...idee buna sa fac si eu in weekend

Bucataras Medi 1

25.08.2010, 23:04

vin si eu la o portie.........mmm..............

Corinuta 1

26.08.2010, 10:12

Ooo, Sidy ce bunatate ai pregatit!5 furci!

mena29 1

28.08.2010, 16:23

ralu_ca 1

12.09.2014, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor