Fusilli cu vitel

de dantes in Fusilli, 16 Iun 2020 | 1754 vizualizari

 

O reteta gustoasa potrivita pentru o cina deosebita

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 200 g vrabioara de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 20 ml.ulei
  • 20 g parmezan
  • sare,piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu vitel:

Puneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare, respectand timpul inscris pe ambalaj.

Scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert.

Taiem cubulete ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel.

Calim in ulei circa 2 minute ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel. Adaugam apa pe care am pastrat-o de la fiert pastele si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape complet apa.

Condimentam acest sos cu sare si piper dupa gust, il combinam cu pastele fierte, adaugam parmezanul ras si putem servi atat cald, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui