Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde

de katty in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 5567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+pentru presarat
  • 100 g malai
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 120 gr unt topit+pentru uns
  • 80 gr branza telemea rasa
  • 40 gr cascaval ras
  • o mana frunze de ceapa verde tocate fin
  • 150 ml lapte batut
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde:

Intr-un castron amestecam  ingredientele solide,branza si cascavalul rase fin, frunzele de  ceapa verde tocate, untul topit si laptele batut. Amestecam bine compozitia. Daca mai este nevoie adaugam faina sau lapte batut pana obtinem o compozitie legata, care nu se lipeste de maini. Pe un blat presaram putina faina si intindem compozitia cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la o grosime de aproximativ 1/2 cm. Cu un disc de metal sau cu un pahar taiem  aluatul. Punem discurile intr-o tava pe hartie de copt. Ungem discurile cu unt topit, presaram putina sare si piper negru. Dam tava la cuptorul preincalzit , la foc mediu pana se rumenesc usor.Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

Raluca57 1

28.02.2016, 21:46

Le-am făcut, sunt minunate. Nu am avut lapte batut și am folosit iaurt. Delicioase!!!!!!

katty 1

28.02.2016, 22:50

Raluca, ma bucur sa aflu ca le-ai incercat si au fost pe placul tau.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza