Fursecuri ROSCATA

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 5593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g untura
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja lamaie
  • 1 pliculet amoniac
  • 800 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ROSCATA:

Ouale se amesteca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie,apoi untura si se omogenizeaza bine,se adauga amoniacul stins si faina.Se face o coca ,se intinde foaie si se taie fursecuri in diverse forme.Se dau la cuptor cca 15 min.Cand sunt reci se lipesc cate doua cu diverse gemuri sau dulceata,eu am folosit dulceata de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ROSCATA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede glazurate