Scoarta de copac

de nadina73 in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 7333 vizualizari

 

am gasit reteta pe un sait si mi sa- parut interesanta asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 10 g drojdie
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 1 ou pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoarta de copac:

se framanta un aluat din faina,ou,drojdie,unt si smantana .

Se intinde o faie si se taie fasii de 5-7 cm lungime si de 1,5 -2 cm de late

se coc pe cutia de conseva scria in reteta ,eu in schimb am copt pe o tava de chec rotunda ,pe care am uns-o cu putin ulei .

Se ung si fasiile cu ou apoi se dau prin nuca cu zaharul amestecat si se pun pe forma de conserva sau in cazul meu pe o tava de chec rotunda sau pur si simplu le dati o forma rotunda si le coaceti in tava

pt ca am o singura tava de chec rotunda ,si a mers mai incet coptul, la final am facut de curiozitate si o tava simpla si eu iesit bine..............e ok si asa

la un pahar de vorba merg foarte bine

PS:nu este un aluat dulce

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

27.06.2010, 20:21

adinacarla

nadina73 1

27.06.2010, 20:22

ana as am gandeam si eu numai ca din cate stiu mi se pare ca are zahar in aluat asta nu ,data viitoare o sa pun si zahar sa fie putin mai dulce,ma gandesc

Panacris 1

28.09.2015, 08:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca super fina