Mixam bine untul moale cu zahrul, pana devine spuma. Adaugam ouale si mixam in continuare.
Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat.
Acoperim cu folie alimetara si dam la frigider pentru o ora.
Rasturnam aluatul pe masa infainata. Daca este prea moale si se lipeste, se mai framanta cu putina faina, pana nu se mai lipeste de maini.
Intindem foaie subtire si decupam formele dorite.
Coacem in tava tapetata cu hartie, la foc mediu, 8-10 minute (pana se rumenesc putin pe margini)
Se lasa sa se raceasca iar apoi se grazureaza dupa gust. Eu am folosit glazura din 4 linguri zahar pudra si 1/2 lingura apa. Se amesteca pana devineo pasta subtirica.
Glazura maro este glazura de ciocolata (mi-a ramas de la una din prajituri):
100 g ciocolata amaruie
100 ml frisca lichida
50 g unt
Se topesc pe foc mic iar apoi se glazureaza fursecurile.