Fursecuri cu stafide

de Ina in Dulciuri, 17 Feb 2013 | 13779 vizualizari

 

Reteta preluata de la Oana si Bunica . Multumesc, doamnelor! :-* Sunt fragede si delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu ulei
  • 2 cani cu faina
  • un varf de cutit amoniu
  • o lingura cu zeama de lamaie ( sau otet de mere )
  • 200 g stafide
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si turnam zaharul, continuand mixarea pana ce acesta se topeste complet, iar spuma devine lucioasa.

Adaugam pe rand galbenusurile , uleiul , amoniacul stins in zeama de lamaie, esenta de rom  si faina, mixand pentru omogenizare.

La final adaugam stafidele.

Tapetam tava aragazului cu hartie de copt si punem din compozitia cu stafide gramajoare de aluat, ajutandu-ne de o lingurita.

Se coc la foc mic, pana se rumenesc putin marginile ( cca 10 minute ). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă pentru diabetici