Desert inghetata de agrise rosii

de MotanLaOale in Dulciuri, 20 Aug 2017 | 2688 vizualizari

 

Am facut tot dupa reteta lui Criss https://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-mure-78677.html si am schimbat fructele cu agrise din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 250 g agrise rosii
  • 250 g iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • Zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de agrise rosii:

Agrisele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Intr-un vas, se pun agrisele, zaharul, iaurtul, zeama de lamaie si se mixeaza pana se zdrobesc fructele si se topeste zaharul.

Intr-un castron se bate frisca.

Se toarna si amestecul de fructe si se omogenizeaza.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru 3-4 ore.

La cererea consumatorilor, eu am pus in pahare de plastic.

Este foarte buna, fara ace.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de agrise rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure