Fursecuri cu portocale

de mirela0911 in Prajituri, 3 Ian 2015 | 6623 vizualizari

 

Va era dor de fursecuri? :)))
Nu am rezistat nici eu tentatiei, asa ca am facut si eu fursecurile (reteta de la Timi), doar ca in loc de lamaie am folosit portocala. Ce a iesit? Niste fursecuri atat de bune si fragede de se topesc in gura! Cu siguranta le voi repeta, dar cu lamaie!
Mersi Timi pentru reteta! :-*

 

INGREDIENTE

  • 250 g Rama mit butter
  • 180g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • coaja rasa de la o portocala
  • sucul de la o jumatate de portocala
  • 1 lgt praf de copt
  • 450 g faina

In plus:

  • zahar tos
  • zahar pudra vanilinat
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Se mixeaza bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare pana la incorporare, coaja rasa de portocala si sucul de la o jumatate de portocala. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt, se omogenizeaza si se da la rece pentru cca 2 ore.

In doua boluri separate se pune zaharul tos si zaharul pudra vanilinat Se scoate din frigider si cu ajutorul unei lingurite luam din compozitie si modelam bilute in palme. Le tavalim mai intai prin zaharul tos apoi prin zaharul pudra. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt la distanta intre ele. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt cca 15-17 minute.

Sunt delicioase! Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu portocale si migdale