Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura

de Mitinita in Prajituri, 16 Apr 2011 | 6632 vizualizari

 

Din cartea "Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina,dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 cup de zahar
  • 1 ou
  • 2 cup de faina
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cup nuca de cocos
  • 1/2 cup gem de zmeura 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura:

 

Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.

Adauga faina,praful de copt,sarea si nuca de cocos.

Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.

Se formeaza bilute cu mana ,se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.

Se pun in tava,la o distanta de 3 cm.

Se coc cam 10 minute.

Se lasa sa se raceasca , se unge o rondea cu gem si se acopera cu alta.

 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 m

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri arabesti