Fursecuri cu nuca de cocos

de meosiris in Prajituri, 28 Feb 2012 | 3458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40ml ulei
  • 40g unt
  • 2 oua
  • 150g zahar pudra
  • vanilie
  • 350g faina
  • nuca de cocos.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

Punem pe foc mic untul si uleiul si dam deoparte dupa ce tot untul s-a topit.Lasam la racit si intre timp mixam bine ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema.
Adaugam treptat amestecul racit de ulei si unt si mai mixam un pic.
Adaugam vanilia apoi faina amestecata cu praful de copt. Luam la framantat aluatul rezultat dupa care il bagam la rece in frigider timp de o ora.

Dupa ce aluatul s-a mai intarit, formam din el bilute mici pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, apoi le presam usor cu mana si presaram deasupra nuca de cocos.

Le coacem in cuptorul preincalzit la 170C pentru 15-20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri