Fursecuri cu fulgi de ovaz

de Mitinita in Dulciuri, 6 Dec 2014 | 4907 vizualizari

 

Aceste fursecuri se prepara usor si sunt foarte deliciosi. Se pastreaza bine in cutii inchise ermetic.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 125 g faina + inca 2 linguri
  • 1 cana si jumatate cu fulgi de ovaz fini (cana de 200 ml)
  • 100 g stafide
  • 1 zahar vanilat
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul.

Intr-un bol, amestecam untul, zaharul si oul. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, zaharul vanilat si sarea. Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.

Cu o lingura luam din compozitie si punem in tava de copt. Nu conteaza ce marime le faceti, dar sa fie uniforme ca sa se coaca la fel.

Se coc 10-15 minute. Nu trebuie lasate sa se coaca prea mult, sa fie inca moi, ele se vor mai usca dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)