Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca

de Mitinita in Prajituri, 11 Noi 2012 | 10917 vizualizari

 

O carte tare draga noua este "Prajiturele",o carte mare cu 1000 de retete de fursecuri si biscuiti. Ne place sa ne uitam prin ea si sa alegem prajiturele pe care sa le facem noi. Toate sunt usor de preparat,chiar si la indemana copiilor.
Am pus chiar si in pachetelul de scoala,iar colegii de clasa au vrut sa le guste si ei. Nimic nu e mai placut decat sa imparti cu cei de langa tine.
Foarte simplu de realizat,poate v-am dat si voua o idee pentru cand aveti timp...si putere!
Am folosit o cana de 200 ml ca masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana unt,moale
  • 1/2 cana zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de nuci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca:

Incingem cuptorul.

Untul se bate cu zaharul,oul si vanilia. Adaugam faina,bicarbonatul de sodiu,sarea,fulgii de ovaz si nucile si amestecam pana se incorporeaza.

Cu o lingurita luam aluat si il punem in tava,lasand putin loc intre fursecuri.

Dam tava la cuptor cam 10 minute si intre timp pregatim urmatoarea tava.

Se lasa sa se raceasca si se servesc cu un pahar de lapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dantelata