Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon

de katty in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3465 vizualizari

 

Crocante si aromate, sunt minunate in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 230 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr zahar
  • 3 oua intregi
  • 130 gr unt
  • scortisoara macinata
  • cardamon macinat
  • nuci tocate marunt
  • 330 gr faina
  • 5 gr praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul .Adaugam pe rand ouale.Topim la bain-marie ciocolata,apoi o lasam sa ajunga la temperatura camerei.Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt, scortisoara si cardamonul.

Punem ciocolata topita in compozitia cu unt si oua, omogenizam, apoi turnam amestecul de faina si condimente.Omogenizam bine.

Cu ajutorul a 2 lingurite luam din compozitie si punem intr-o tava pe hartie de copt , pastrand distanta intre ele.Presaram deasupra nuci tocate.Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se usuca, fara a se rumeni.(din aceasta compozitie ies aproximativ 40 de bucati)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale