Fursecuri cu ciocolata

de gabrielasfechis in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 3791 vizualizari

 

Tot am vrut sa incerc retetele de pe pliculetele cu zahar vanilat Dr. Oetker, azi le-a venit vremea, dupa 2 ani :)) 
Nu le-am facut fix dupa reteta, nu am pus migdale, doar ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina(eu am folosit unt)
  • 130 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 albus de ou
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 80 g ciocolata rupta bucatele mici
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Frecam untul, la temperatura camerei, pana capata un aspect spumos, apoi amestecam continuu si adauga, zaharul si zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de copt.

La final adaugam bucatelele de ciocolata. Compozitia obtinuta se introduce intr-un cornet de ornat cu ajutorul caruia se formeaza mici gramajoare de diverse forme, pe o tava unsa sau cu foaie de copt. Eu am facut bilute mici in prima faza iar apoi am adaugat o lingura de cacao si le-am dat o forma lunguiata.

Se coc la 160 - 180 grade timp de 15 - 20 minute.

Se servesc dupa ce se racesc, cu lapte sau simple.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gabrielasfechis 1

16.01.2016, 09:16

sunt foarte fragde si pline de ciocolata perfecte pentru cine tine o dieta, asa ca mine multumesc tuturor

dantes 1

17.01.2016, 11:08

Bune!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:12

Delicioase!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata