Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema. Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se toarna peste crema de unt cu branza si se framanta un aluat omogen, dar lipicios. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora, pana se intareste.
Pe masa bine infainata se intinde aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime. Cu forma de floricica se taie un numar par de fursecuri. La jumatate din ele vom decupa un cerc mic, pe centrul formei.
Pe formele intregi se pune cate o 1/2 de lingurita cu gem de capsuni, apoi se acopera cu forma decupata.
Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu timp de 15-20 minute, pana incep sa se aureasca.
Se lasa la racit pe un gratar, apoi se pudreaza cu zahar.