Pentru prima data am incercat sa pregatesc ceva dulce fara zahar. De obicei, nu mancam deserturile foarte dulci, dar nici fara zahar. Acum, am testat cateva produse de la Bunatati din Natura, fara zahar. Am inlocui zaharul cu produse de la ei si rezultatul a fost neasteptat de bun. Da, se poate sa consumi dulciuri si fara zahar, se poate sa adopti un stil de viata mai sanatos, se poate renunta si la zahar. Va recomand cu drag si incredere produsele lor!
Untul (de la temperatura camerei) il mixam impreuna cu pelteaua. Incorporam oul, apoi praful de copt si vanilia. Adaugam anasonul, faina treptat si amestecam cu mana. Trebuie sa obtinem un aluat omogen si nelipicos. Il acoperim cu folie, il dam la frigider 20 de minute. Tapetam o tava mare cu hartie de copt. Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele si formam bile. In mijlocul fiecarei bile facem o gaura cu ajutorul degetului si le asezam in tava pregatita. In fiecare gaura punem dulceata de gutui. Introducem fursecurile, in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25 de minute. Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le asezam intr-o caserola. Le punem capacul si servim ori de cate ori dorim. Sunt o mare, mare bunatate! Din aceasta cantitate ies 40 de bucati. Sa aveti pofta!