Fursecuri ciupercute

de Lau in Dulciuri, 29 Ian 2015 | 3087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 2 linguri untura
  • 2 oua
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 500 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita zahar
  • 1 capac de sticla
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ciupercute:

Intr-un bol mixam untul cu zaharul,adaugam ouale untura,esenta de vanilie si mixam pana ce se incorporeaza. 

Amestecam faina cu praful de copt,coaja de portocala,nuca macinata si adaugam treptat peste crema de unt.

Framantam un aluat omogen care il vom inveli in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Rupem cate o bucata de aluat si formam bilute.

Amestecam cacaua cu zaharul si cu ajutorul unui capac care il vom trece prin cacao ii vom face forma ciuperci.

Rupem alta bucata de aluat pentru a forma tulpina.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15-20 min.

Se pudreaza cu zahar pudra cand sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bocconotti