Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies
Iata o reteta simpla si delicioasa pentru fursecuri americane cu bucati de ciocolata, cunoscute si sub numele de "chocolate chip cookies
Cum se prepara Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies
Preincalzirea cuptorului:
Preincalzeste cuptorul la 175°C si pregateste doua tavi de copt cu hartie de copt.
Prepararea aluatului:
Intr-un bol mare, bate untul la temperatura camerei cu zaharul brun si zaharul alb pana devine o compozitie pufoasa si bine omogenizata (aproximativ 3-4 minute).
Adauga ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare adaugare. Adauga si extractul de vanilie si mixeaza pana se incorporeaza complet.
Intr-un alt bol, amesteca faina, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Adauga treptat ingredientele uscate peste compozitia de unt, mixand la viteza mica pana la omogenizare.
Incorporeaza bucatile de ciocolata in aluat, amestecand cu o spatula sau cu mana.
Formarea fursecurilor:
Foloseste o lingura sau un scooper de inghetata pentru a lua portii de aluat si asaza-le pe tava pregatita, lasand suficient spatiu intre ele (aproximativ 5 cm), deoarece fursecurile se vor intinde la copt.
Coacerea:
Coace fursecurile in cuptorul preincalzit pentru 10-12 minute, sau pana cand marginile sunt aurii, dar centrul este inca moale.
Scoate fursecurile din cuptor si lasa-le sa se raceasca in tava pentru 5 minute, apoi transfera-le pe un gratar pentru a se raci complet.
Servirea:
Fursecurile sunt delicioase atat calde, cat si complet racite. Le poti pastra intr-un recipient etans pentru a se mentine proaspete mai mult timp. Se servesc alaturi de un o cana de lapte sau un ice frappe. Recomandam si Non Plus Ultra sau fursecuri Arici