Fursecuri

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Noi 2009 | 7661 vizualizari

 

o reteta preluata de pe blogul doamnei EDITH FRANCU.
Multumiri!>:d

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se mixeaza ouale cu zaharul aproximativ 2-3minute

Apoi se adauga uleiul, putin cate putin, se pune apoi faina in ploaie (fara a mixa,amestecam cu lingura)
iar la sfarsit adaugam si fiola de vanilie.

tapetam o tava cu hartie de copt si luam din pasta obtinuta si punem in seringa facand diferite forme in tava

(eu n-am rabdare,primele ler-am pus cu ajutorul unei pungi,iar pt.a doua tavaam luat frumusel cu o lingurita:))))

bagam la cuptor la foc mediu(170-175)pt 10-15minute

cand s-au racit le-am ornat(vorba vine,ca numa' ornat nu-i ala:))),cu ciocolata topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

04.11.2009, 22:14

erau pe vremuri niste fursecuri la cofetarie;cand eram eu copil...nu stiu cum sa ti le descriu...
uite asa aratau:
http://www.patiseriademetrela.ro/images/cofetarie/10.jpg doar ca nu aveau fructe,erau simple

gaby_duceag 1

06.11.2009, 22:24

Silviuta.nu cred ca e vorba de "dat bine"insa imaginile ajuta tare mult in realizarea unei retete,mai ales pt incepatori.Poti vedea consistenta pe care trebuie s-o aiba un anumit amestec in anumite faze ale prepararii.
Ne-am bucura cu totii daca ni te-ai alatura si ai scrie chiar si fara poze.
Revenind la fursecuri,ma refer la spritatele simple,alea ce ti se topeau in gura de fragede ce erau

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata