Fursecuri

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar
  • 10 gr zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 7 linguri smantana
  • 150 gr migdale decojite si macinate
  • 350 gr faina
  • un praf de sare
  • 200 gr ciocolata, topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Incinge cuptorul la 180˚.

Bate untul cu zaharul. Adauga galbenusurile si romul, amesteca bine. Incorporeaza smantana. Inglobeaza apoi faina cu migdalele si sarea. Pune aluatul intr-un pos si formeaza biscuiti pe o tava cu foaie de copt. Da fursecurile la copt pana cand se rumenesc usor. Lasa sa se raceasca apoi decoreaza-le cu ciocolata topita. Lasa fursecurile sa stea pana cand ciocolata se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale, portocale si gem