Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 4650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr margarina
  • 200gr zahar pudra
  • faina cat cuprinde sa facem o coca(500g)
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca untul cu zaharul pana se topeste si devine o crema.Batem oul cu scortisoara,zaharul vanilia,esenta de portocale,

Adaugam peste margarina,amestecam pana compozitia devine omogena. Adaugam praful de copt,faina si amestecam pana devine o coca usor de modelat.

Din coca obtinuta formam cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava. O margine a bastoanelor le apasam cu furculita sa se faca model.

Cand sunt gata le putem lipi cate doua  cu budinca sau dulceata.

Se pudreaza cu zahar pudra sau cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

nu  ungeti tava cu ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea