Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 5001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr margarina
  • 200gr zahar pudra
  • faina cat cuprinde sa facem o coca(500g)
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca untul cu zaharul pana se topeste si devine o crema.Batem oul cu scortisoara,zaharul vanilia,esenta de portocale,

Adaugam peste margarina,amestecam pana compozitia devine omogena. Adaugam praful de copt,faina si amestecam pana devine o coca usor de modelat.

Din coca obtinuta formam cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava. O margine a bastoanelor le apasam cu furculita sa se faca model.

Cand sunt gata le putem lipi cate doua  cu budinca sau dulceata.

Se pudreaza cu zahar pudra sau cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

nu  ungeti tava cu ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu nuci si merisoare