Fursecuri

de aziz in Prajituri, 13 Ian 2011 | 5116 vizualizari

 

este dupa reteta lui bitza,, Fursecuri cu jeleu,,

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 100gr zahar pudra
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • vanilie
  • o ciocolata amara
  • 150 ml smintina pt frisca
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

se amesteca galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul adaugam untul.faina se amesteca cu sarea si se adauga in amestecul de ou.se fac bilute care se pun pe hirtie de copt sau hirtie pergament facem cu degetul o adincitura in mijlocul fiecarui fursec ,iar pe timpul coacerii mai putem apasa cu coada unui cutit. ciocolata se amesteca cu smintina si untul ,iar cind fursecurile sint gata punem in mijlocul fiecarui fursec ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Teo 1

15.01.2011, 22:06

le stiu sunt tare gustoase ! rontai , rontai si tot asa ...!

diaconta 1

16.01.2011, 22:22

mananc cateva de-astea ca maine imi dai tort

diaconta 1

17.01.2011, 08:31

La multi ani draga mea sa ai parte de multa bucurie si frumos in viata ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti nasturei