Cornulete de minune
Ingredientele se amesteca intr-un bol, se imparte in patru bucati. Pe fiecare bucata se intinde si se unge cu untura calda si se ruleaza. Dintr-o rulada iese aproximativ 20 - 25 de cornulete.
Luam o rulada, o feliem cam la 1 cm si il intindem. Dupa ce am intins ungem cu untura calda si umplam cu rahat sau cu dulceata de prune si se ruleaza sub forma de cornulete.
Dupa ce am terminat cu doua tavi, pornesc aragazul pe maxim, fiindca cornulete se coc repede.
Cornuletele se pun in tava si punem la copt pana cand se rumenesc.
Cornuletele coapte si racite se invartesc in zahar pudra vanilat.
Alternative umplutura:
Umplutura cu branza: 30 dkg branza de vaca, 1 ou, 3 - 4 linguri de zahar depinde cat de dulce va place, 2 plic zahar vaniliat, coaja de portocala razuit. Toate ingredientele se amesteca intr-un bol