Fundite cu kaizer si rosii in bulion

de iry-gabriela in Farfalle, 21 Feb 2013 | 4364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g kaizer taiat cubulete,
  • o ceapa,
  • 2 catei de usturoi,
  • un pahar de vin alb,
  • 2 rosii,
  • o cutie de rosii in bulion,
  • sare ,
  • busuioc ,
  • parmezan
  • paste fundite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu kaizer si rosii in bulion:

Pentru inceput punem apa la fiert cu sare si un pic de ulei. Dupa ce a fiert apa adaugam pastele si le lasam cam 8 minute, dupa care se scurg. 

Cat fierbe apa pentru paste pregatim sosul: punem kaizerul impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul la calit. Adaugam sarea, busuiocul si vinul, apoi se adauga rosiile taiate cubulete, rosiile in bulion si se mai lasa pana scade un pic sosul.

Dupa ce sosul este gata se adauga peste paste, iar deasupra se adauga parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu kaizer si rosii in bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu rosii, ardei si naut