ceva ce e super si cu un gust aparte pentru gurmanzii carora le plac fructele de mare
Dupa ce spalam midiile si scoicile le punem la fiert pentru 10 min, in apa cu sare , pana se deschid .
Intre timp tocam legumele si pui de caracatita (sa nu uitam de scoici)daca sunt deschise se dau la o parte de pe foc si se scurg de apa scoatem carnea din ele si o punem pe o farfurie dupa care punem legumele la distuit in ulei de masline .
Cand sunt facute pe jumatate adaugam caracatita, cozile de gamberii si pulpa de la scoici punem laptele de cocos, ananasul taiat bucati si zeama de la o lamaie.
Asezonam cu sare, piper si ardei iute tocat si lasam totul sa fiarba 5 min .
Punem si rosiile cuburi ,mai lasam 5 min la foc iute ,dupa care punem usturoiul si patrunjel verde si gata........
Se serveste calda .....
va urez pofta bunaaa