Frittata cu legume

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 3648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci
  • 1 dovlecel mic
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 100 g telemea razuita
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • busuioc, sare . piper
  • rosii cherry
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu legume:

Ciupercile se feliaza. Morocvul se curata de coaja si se taie cubulete. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Ceap se curata de coaja, se spala si se taie cubulete.

Se pun toate legumele la calit in 2 linguri de ulei si se lasa pana se inmoaie.

Punem legumele intr-un vas yena pe care l-am uns inainte cu unt/ulei.

Peste legume adaugam ouale batute cu sare, piper, busuioc si smantana.

Peste adaugam telemeaua si rosiile cherry.

Dam la cuptor pentru 12-15 minute.

Este buna calda dar si rece, alaturi de o salata sau sosul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 35 %
999.99 lei
649.99 lei

COMENTARII (15)

alilianaa 1

03.09.2014, 18:16

buna, buna

Rocsi 1

03.09.2014, 21:47

Xandrinne 1

14.09.2014, 10:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume