Frittata cu ciuperci si crenvusti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2016 | 9454 vizualizari

 

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din firgider pe care le aveam.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceapa rosie
  • 50 g cascaval delaco
  • 50-100 g ciuperci champignon
  • 2 linguri de porumb
  • 2-3 crenvusti de porc
  • 3-4 rosii cherry
  • unt
  • ulei de masline pentru uns.
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ciuperci si crenvusti:

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie.

Se lasa pana cand scade zeama pe care o lasa ciupercile, se adauga si crenvustii taiati rondele.

Legumele calite se pun peste ouale batute, punem si cascavalul ras si porumbul scurs de zeama.

Intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica punem putin ulei de masline si o ungem bine.

Turnam compozitia, iar deasupra punem rosiile taiate rondele.

Se da la cuptor pentru circa 30 minute.

Se serveste atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mirela0911 1

18.01.2016, 15:07

Foarte bine arata!

Bya Ralu 1

19.01.2016, 14:49

multumesc mirela

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 22:04

la favorite ca poate o facem candva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane