Omleta cu ciuperci

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2014 | 13316 vizualizari

 

Cand suntem toti ai casei dimineata impreuna, ne place sa servim omlete la micul dejun. Pt azi am facut una mai consistenta, cu ciuperci si putina friptura de pui ramasa de la masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva ciuperci champinion(5-6 bucati)
  • bucatele de friptura de pui
  • cateva fasii de ardei gras rosu
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fasii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Ciupercile spalate, le taim in sferturi si le calim la foc iute intr-o lingura de ulei. Adaugam cateva bucatele de ardei rosu si calim la foc iute pt 2-3 minute. Adaugam bucatele de friptura de pui, sare si piper dupa gust, ouale batute cu un praf de sare. Reducem focul la minim, punem capac pe tigaie si lasam pana omleta se umfla, aproximativ 5-7 minute. Peste omleta fierbinte punem fasii de cascaval, obtinute prin "raderea" cascavalului cu aparatul de curatat legume. Serviti calda cu salata, muraturi sau cu ketchup de casa. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv a la Carmela