Fritatta cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 2876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 cepe verzi (si frunzele)
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 felii de sunca
  • 1/2 praf de copt
  • 3-4 ciuperci
  • 6 masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ciuperci:

Ciupercile se curata de pielita si se fierb in apa cu sare, le scurgem de apa si lasam sa se raceasca, dupa care le taiem felii,

Se toaca ceapa,patrunjelul,mararul,sunca si maslinele,

Se bat ouale bine cu un praf de sare,se adauga ingredientele,amestecam dupa care la final adaugam praful de copt si piper dupa gust,

Turnam compozitia in tava termorezistenta unsa cu ulei si dam la cuptor pana se rumeste frumos,cca 15 min,

Lasam sa se raceasca dupa care taiem felii,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu DeSenvis&bacon