Fritata cu pipote si inimi de pui

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 30 Ian 2019 | 3099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 3 feliute kaiser porc
  • 7-8 cartofi fierti si taiati cuburi
  • 100 gr branza
  • 150 gr cascaval
  • 4 oua
  • 3 cepe rosii
  • sare
  • condimente preferate
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritata cu pipote si inimi de pui:

Calim ceapa in ulei, adaugam pipotele si inimile fierte si kaiserul taiat fasii subtiri. Lasam sa se caleasca bine si punem o cescuta de apa ca sa se inabuse. Cand sunt gata le punem intr-un vas peste care vom adauga cartofii fierti si vom amesteca usor compozitia.

Batem ouale, adaugam branza rasa sau taiata mai grosier, sarea si condimentele si punem peste cartofi. Adaugam la cuptor pana se rumenesc, scoatem si presaram cascavalul si mai lasam 20 minute.

Se lasa la racit si se taie dupa preferinte. Se poate servi ca aperitiv sau ca si garnitura.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez si legume la cuptor