Sos cu ciuperci si afumatura

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2013 | 6587 vizualizari

 

O mancarica ce mie-mi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 200 g kaizer afumat
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ciuperci si afumatura:

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta.

Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit sticloasa adaugam kaizerul, ardeiul gras si apoi ciupercile. Calim totul bine , apoi adaugam sucul de rosii si fierbem la foc mic pana se fierb legumele foarte bine, iar zeama scade la jumatate.

Potrivim de sare si piper.

Servim fierbinte, cu mult patrunjel verde, tocat.

TIPS-URI

1

Putem folosi orice afumatura, chiar si carnati.

2

Este o garnitura excelenta pentru miniclatite de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu piept de pui