Friptura umpluta

de Furnicuti in Porc, 12 Iul 2011 | 4773 vizualizari

 

O reteta cu tenta chinezeasca, inspirata dintr-o revista.

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete porc fara os (cam 700g)
  • 1-2 rosii
  • 100 - 120 g cascaval
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml vin
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper, boia

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura umpluta:

Spalam cotletele, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare, piper si boia. Cascavalul il taiem felii subtiri, la fel si rosiile.

Punem pe fiecare cotlet, pe jumatate, cateva felii de cascaval si rosii. Aducem partea cealalta de carne peste umplutura si prindem cu scobitori.

Ungem friptura cu sos de soia si incingem uleiul intr-o tigaie de teflon cu capac. Prajim la foc potrivit fripturile, preferabil acoperite cu capac. Dupa cateva minute adaugam vinul si inabusim friptura pe ambele parti. Spre sfarsit, cand sunt patrunse, lasam fara capac, pentru a se rumeni putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (15)

deyutzky 1

12.07.2011, 22:15

Furnicuti 1

12.07.2011, 22:25

kamy, noi am facut niste fasole fideluta cu usturoi pt garnitura.
ma bucur ca v-a placut

Sidy 1

13.07.2011, 07:35

O combinatie care mie-mi place tare mult....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]