Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

de mihaelaM in Porc, 20 Mar 2011 | 15623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc
  • 1cana vin alb
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • foi de dafin
  • busuioc
  • delicat
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai:

Carnea o taiem bucati  si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc.

Apoi le inchidem si le lasam asa pana a doua zi.

A doua zi le scoatem si le punem in tigaie.Eu am pus in dry cooker si nu a trebuit ulei,doar ce am uns.

Sper sa va placa.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elena1988 1

20.03.2011, 22:26

buunnnnnn

La Ancuta 1

20.03.2011, 23:55

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:22

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palariuta Galbena