Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

de mihaelaM in Porc, 20 Mar 2011 | 15168 vizualizari

COMENTARII (8)

Lau 1

20.03.2011, 19:42

bunnnnn

kamy 1

20.03.2011, 20:08

daca-i carne e buuun

Rocsi 1

20.03.2011, 20:49

toate aveti tigai din astea

mihaelaM 1

20.03.2011, 20:59

Rocsi ia si u una n-o sa-ti para rau.E super daca mai ai si copii,baiatul meu cel mare mananca numai de dragul ei,cand ii zic ca e papa la dry cooker...tot mananca

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 22:21

Leguma favorita...carneaaa..si gatita sanatos..

elena1988 1

20.03.2011, 22:26

buunnnnnn

La Ancuta 1

20.03.2011, 23:55

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:22

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi