Rulouri din vitel impachetate in prosciutto

de adnas54 in Vita, 20 Mar 2010 | 5092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. vitel
  • 4 felii de prosciutto
  • ciuperci taiate din conserva
  • 1 buc morcov mic
  • 1-2  buc. castraveti murati
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura de mustar
  • sare, piper, boia
  • 2 oua fierte
  • patrunjel verde tocat marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din vitel impachetate in prosciutto:

Taiem bucata de vitel astfel ca sa  obtinem doua felii ca de sniter. Aceste se uniformizeaza prin batere. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Ouale se fierb tare. Morcovul, ardeiul rosu si castraveti se taie fasi subtiri.

Pe o folie de aluniniu unsa cu margarina, se aseaza alaturi doua fasii de prosciutto. Peste ele, in sens invers, se aseaza felia de vitel si la incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete, si ouale taiate in sferturi. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust.

Rulam intai felia de vitel si apoi o imbracam in feliile de prosciutto. Prindem ruloul cu scobitori. Inainte de a da la cuptor se prajesc in putin ulei, pentru a obtine o crusta. Se da apoi la cuptor, cca. 50 min. La inceput acoperin tava cu o folie de aluminiu, dupa care o scoatem. Se serveste cu un pilaf sau orice garnitura doriti.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din vitel impachetate in prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc