Friptura de vacuta

de mihaelar63 in Vita, 17 Mai 2014 | 4732 vizualizari

 

Imi plac fripturile la cuptor .Se pune totul in tava si nu mai iti bati capul cu ea . Din cand in cand ,, pandesti'' sa nu se coaca prea tare . Este sezonul inca potrivit pentru preparare la cuptor , daca vine vara ,, adio '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 2 morcovi
  • 1 foaie dafin
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1 lingurita praf ghimbir
  • 1/2 lingurita praf nucsoara
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vacuta:

Carnea de vacuta se feliaza si se pune intr-o tava teflonata .

Morcovii si usturoiul,se curata,se spala,se feliaza si se aseaza deasupra carnii.

Se  adauga foaia de dafin , condimentele , vinul, uleiul  si sarea .

Se da tava la cuptor o ora pana carnea este patrunsa si usor rumenita .

Serviti cu garnitura preferata , orez, cartofi , cus-cus sau salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

17.05.2014, 19:17

foarte bun!!

Rocsi 1

17.05.2014, 22:26

Mmm ce bine arata

mirela0911 1

18.05.2014, 12:57

Cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel