Friptura de vacuta

de mihaelar63 in Vita, 17 Mai 2014 | 4732 vizualizari

COMENTARII (17)

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 14:21

ar merge o fripturica acum

simona72 1

17.05.2014, 14:23

Place!! Am facut supa de vitel, am carnea fiarta si nu stiu ce sa fac din ea...

mihaelar63 1

17.05.2014, 14:27

Simona o salata cu varza verde , maioneza , carne de vita si ceva rosu , morcov sau ardei feliat .

Bya Ralu 1

17.05.2014, 14:30

foarte buna

Bunica 1

17.05.2014, 14:30

Colorata este gata de pus pe masa!

Panacris 1

17.05.2014, 14:40

Dya Daniela Andrei 1

17.05.2014, 14:43

Ha, ha! Pentru asta intrasem acum pe site sa caut o reteta de friptura de vacuta

Merisor 1

17.05.2014, 14:44

Ce buna1

delia64 1

17.05.2014, 15:00

Buna rau !!!

Tabita _ 1

17.05.2014, 15:22

Buna tare!

babi5 1

17.05.2014, 16:15

Mor de dragul tau dai atita culoare la mincare faci farfuria vesela si mincarea din ea apetisanta si buna

MotanLaOale 1

17.05.2014, 16:29

buna buna

laura_n 1

17.05.2014, 16:57

si mie imi place vita la cuptor, iese tare buna!

alilianaa 1

17.05.2014, 18:43

tare bun...

MOKUSKA 1

17.05.2014, 19:17

foarte bun!!

Rocsi 1

17.05.2014, 22:26

Mmm ce bine arata

mirela0911 1

18.05.2014, 12:57

Cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Teriyaki Steak