O combinatie tare buna...
Am lucrat in paralel: intr-o tigaie am pus carnea portionata (presarata cu condiment) la prajit in ulei, iar intr-o oala am pus la fiert fasolea (lasata la umflat in prealabil)
Am intors carnea pe ambele parti , dupa care am turnat vinul si am acoperit tigaia pentru a fierbe inabusit friptura. Intrucat purcelul a fost tanar, friptura a fost gata in cca 30 min .
Dupa ce fasolea a fiert (i-am schimbat de trei ori apa) am pregatit-o astfel: am taiat ceapa, morcovul si ardeiul rosu in bucatele mici si le-am tras in ulei , apoi am adaugat fasolea , pasta de tomate si frunza de dafin,cimbru si mararul. Dupa aproximativ 15 min a fost gata. Dupa cum se vede in poza nu am amestecat carnea cu fasolea....mi s-a parut mai potrivit sa le imprietenesc in final in farfurie...
Am servit cu varza murata taiata fideluta si stropita cu ulei de masline