Friptura de porc marinata la tigaie

de Valclaudia in Porc, 29 Sep 2014 | 5559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 700 gr.
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 50 ml apa rece
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • cateva rondele de ardei iute (in functie de gust)
  • 200 ml bere blonda
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc marinata la tigaie:

Spalam pulpa de porc si o taiem felii.

Amestecam intr-un castron pasta de tomate cu uleiul, condimentele si cca 50 ml apa rece.

Turnam marinada peste feliile de carne, amestecam si lasam vasul acoperit la rece de seara pana a doua zi.

Asezam feliile de carne intr-o tigaie incapatoare, turnam sosul peste carne, punem 200 ml bere, lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade lichidul si se rumeneste carnea dupa preferinta.

Servim cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc marinata la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

anca_rm 1

30.09.2014, 08:46

diaconta 1

30.09.2014, 21:56

Gustoasa

babi5 1

04.10.2014, 19:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava