Friptura de porc inabusita la cuptor

de elucubratiiculinare in Porc, 24 Feb 2016 | 4777 vizualizari

 

INGREDIENTE

1.5 kg pulpă de porc

4 morcovi

2 cepe

2 crenguțe cimbru

sare

piper

500 ml apă

1 lingură boia de ardei

1/2 conservă roșii în suc propriu

Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc inabusita la cuptor:

Morcovii se curăță și se taie în două, la fel și ceapa.

Pulpa de porc se spală, se lasă la scurs sau se șterge cu un prosop de hârtie.
Carnea se va tăia în 8 felii, se condimentează cu sare și piper după care se așează într-o tavă, împreună cu morcovii și ceapa, crenguțele de cimbru și apa. Se acoperă tava și se dă la cuptor pentru minim o oră.

Se îndepărtează capacul, se adaugă boiaua și roșiile tocate mărunt și amestecăm ușor.

Se dă tava din nou la cuptor pentru încă o oră. Se poate folosi garnitură piure de cartofi și o salată de murături asortate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc inabusita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mirela0911 1

24.02.2016, 21:01

Arata bine!

anca_rm 1

25.02.2016, 09:00

bun si simplu

vasy16 1

28.02.2016, 22:03

Intra in meniul de saptamana viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu muschi de porc