Am avut feliate bucati frumoase de ceafa de porc .Bineinteles de la porcul sacrificat in gospodarie . Acestea erau din oficiu dedicate gratarului , dar cum pana la gratarul in aer liber mai este, am inceput sa caut o reteta . Intamplator am dat peste aceasta reteta si am spus : de ce nu ? : http://alexjuncu.ro/friptura-de-porc/ . O recomand cu toata caldura. O friptura mai delicioasa si mai frageda nu am mai mancat de mult timp .
Pofta buna !!!!
1
Se da tava la rece pentru ca sa se marineze carnea . La mine a stat la frigider cam 3 ore .
2
Noi am servit friptura insotita de pireu de cartofi simplu.
3
Nu a fost nevoie sa pun in pireu lapte sau unt .Sosul fripturii a fost fenomenal de gustos .
4
Nu uitati sa srvitii langa aceasta friptura un pahar de vin .
5
Cu greu am reusit sa salvez doua bucatele pentru imaginea finala .Pireu nu mai era . Si bucatelele de carne erau cele mai amarate :D