Friptura de porc cu sos

de mamaieelena in Porc, 8 Mai 2011 | 16192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.carne de porc
  • 100ml.vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 150ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos:

Carnea se spala si se portioneaza dupa preferinta, se tamponeaza cu hartie prosop si se pune in uleiul incins pe foc la prajit intr-o cratita cu capac.

Se va praji pe toate partile si apoi se adauga vinul cu apa sa acopere carnea:.

Se lasa la foc domol pana se patrunde bine ,Cand este gata se poate pune si sucul de rosii lasandu-l sa dea cateva clocote iar la sfarsit inainte de a fi data deoparte friptura se asezoneaza cu sare,piper,cimbru si usturoiul pe care-l taiem rondele subtiri. 

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (26)

jolygina 1

10.05.2011, 19:31

yam yam

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:19

cel mai mult imi place sosul

-Licurici- 1

10.04.2019, 12:00

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de ceapa