Friptura de porc cu rozmarin si usturoi

de Mitinita in Porc, 30 Ian 2011 | 4064 vizualizari

 

Noroc ca azi nu trebuie sa trebaluiesc la bucatarie!Am planificat un fix-pix asa ca am timp pentru postat retete!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 1/4 cup sos de soia
  • 1/4 cup vin rosu
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 1 catel de ustoroi,pisat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu rozmarin si usturoi:


Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar (punga care se inchide ermetic daca nu folositi o punga mai mare care se poate lega) si se lasa la marinat cel putin 30 de minute.

Se pot gati in cuptor,praji in tigaie sau pe gratar (recomand).

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu usturoi