Friptura de porc cu legume

de Lau in Porc, 25 Mar 2018 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 250 ml bere
  • sare
  • piper alb, negru
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop si o taiem felii.

Intr-un vas adaugam condimentele (fara rozmarin), usturoiul pisat, uleiul de masline, berea, amestecam bine dupa care adaugam feliile de carnea, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Ungem tava cu untura, adaugam legumele taiate felii, usturoiul verde, deasupra feliile de carne, rozmarin si o cana de apa/vin/bere ce dorim.

Acoperim cu o folie de aluminiu tava si  dam la cuptorul incalzit 30 minute, dupa care indepartam folia si lasam pana ce se rumesc feliile de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (15)

Lau 1

26.03.2018, 09:20

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:51

arata bine

dantes 1

30.03.2018, 17:12

Buna!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu praz si ardei copt